Mijn klant is....

Natuurlijk Balans begeleidt mensen die met hun hart ondernemen!

Ondernemers die werken met vertrouwen en geloof. 

  • Zij willen met hart en ziel leven en werken
  • Zij erkennen het belang van een goede administratie met al zijn verplichtingen en vooral ook inzichten!
  • Zij willen actief een bijdrage leveren aan een goede administratie
  • Zij staan open om te leren en voor het ontvangen van feedback

Met je hart

Mensen die werken vanuit hun hart. Zij besteden aandacht aan hun klanten, hun gezin en maken ook graag tijd voor zichzelf. Het gevolg is dat de administratie gezien wordt als een noodzakelijke verplichting die tijd kost.....

 

Wat ontbreekt is:

  • Inzicht in een optimale administratie
  • Kennis van de verplichtingen en hoe deze aan te pakken

Scenario's

Wellicht is een van onderstaande scenario's op jou van toepassing:

 

Ik ben net gestart en nu?

Je hebt een opleiding/cursus gevolgd, een visie of een mooi product en wilt nu aan de slag met je onderneming. Je wilt mensen helpen vanuit jouw expertise. Je hebt al wel gehoord van de Kamer van Koophandel, de belastingdienst, een boekhouding voeren. Je hebt alleen geen idee hoe dit alles aan te pakken.

 

Mijn boekhouder/accountant is zo duur!

Je bent al even bezig met je onderneming en je hebt het naar je zin. Je bent je bewust dat een goede administratie, de jaarrekening en belastingaangiften belangrijk zijn. Het kost alleen zo veel geld en je weet niet echt waar dat door komt. Je denkt dat je alles goed aanlevert en toch kost het je nog steeds veel geld. Je vraagt je af óf en zo ja wát er anders kan.

 

Je hebt steeds minder tijd voor je administratie!

Je onderneming draait goed en je krijgt het steeds drukker. Je doet je boekhouding zelf in een (eenvoudig) pakket (of Excel) en ook je aangifte wordt door jezelf, of door iemand die je kent, verzorgd. Door je groei krijg je steeds minder tijd om alles te doen én ook nog tijd over te houden voor je gezin en jezelf. Je bent op zoek naar iemand die jou begrijpt en tegen redelijke kosten een aantal werkzaamheden van je kan overnemen.

 

Je wilt zelf zoveel mogelijk doen.

Je bent best handig en leergierig. je hebt tijd en energie. Je begrijpt het fenomeen: hoe meer ik zelf op de juiste wijze doe, hoe meer kosten ik bespraar. Je wilt je eigen boekhouding verzorgen maar weet niet hoe je dit goed moet aanpakken. Je zoekt begeleiding en training om het beste in je naar boven te halen.

 

Ik heb geen verstand van belastingen!

Je hebt een onderneming en moet aan je fiscale verplichtingen voldoen: omzetbelasting en inkomstenbelasting. Je weet niet wat wel en niet onder de omzetbelasting valt en hoe je de verschuldigde belasting moet berekenen. En kom je misschien in aanmerking voor de KOR( Kleine OndernemersRegeling)? Wat is dat eigenlijk KOR? Kortom: je hebt iemand nodig die jou in 'jip en janneke' taal kan  uitleggen wat voor jou van toepassing is en hoe daar mee om te gaan.

 

Door gebruik te maken van de diensten van Natuurlijk Balans krijg je vertrouwen en rust.

 

Wil je weten of ik ook voor jou wat kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met me.

Ik vind persoonlijk vertrouwen enorm belangrijk.... er moet in feite een klik zijn.

Daarom maak ik vooraf altijd graag een afspraak om kennis te maken.