Administratiekantoor Natuurlijk Balans in Drunen, voor bezielde ondernemers die hun hoofd erbij houden

Ben jij ook zo´n bezielde ondernemer, die het belang van de klant altijd voorop stelt, maar toch ook zijn eigen belangen niet uit het oog wil verliezen? Je vindt het belangrijk om, naast je klanten volledig tevreden te stellen, ook aandacht te kunnen besteden aan je naasten en aan jezelf. Dan komt al gauw het consequent en nauwkeurig bijhouden van je boekhouding in het gedrang. Maar uitbesteden is vaak duur, en bovendien moet je dan nog alles wel netjes aanleveren bij je accountantskantoor voor een goede verwerking. Daarbij komt nog dat vooral starters, zowel in het MKB als in de steeds populairder wordende ZZP regeling, vaak te weinig boekhoudkundige kennis hebben om hoofd- en bijzaken te kunnen onderscheiden. Administratiekantoor Natuurlijk Balans biedt juist voor deze mensen hulp bij het opzetten van een goede administratie, waarbij een persoonlijke begeleiding altijd voorop staat.

Een overzichtelijke boekhouding voor MKB en ZZP, inclusief jaarrekeningen en belastingaangiftes

Zodra je een bedrijfje begint moeten al je financiële handelingen, zoals de facturen die je maakt en de banktransacties, overzichtelijk worden verwerkt in je boekhouding. Zolang het nog erg kleinschalig is kun je misschien nog uit de voeten met een spreadsheetprogramma, maar je zult al gauw merken dat dit niet meer voldoende is om alle mutaties te kunnen verwerken. Wil je het toch zelf blijven doen, dan kun je op zoek gaan naar een E-boekhoudprogramma, maar welke sluit het best bij jouw wensen aan? Dankzij mijn expertise en ervaring als accountant kan ik je helpen, met advies over deze programma´s en de juiste begeleiding bij het opzetten van je eigen boekhouding hierin. Stap voor stap nemen we samen door wat de beste weg is, wat je allemaal zelf kunt doen, en wat je liever aan mij overlaat. Het voornaamste ook voor mij is dat het niet alleen goed geregeld is, maar voor jou ook vooral betaalbaar blijft.

Zo kunnen we bijvoorbeeld samen je boekhouding zo opzetten, dat je daarmee zelf snel en gemakkelijk alles zelf kunt invoeren en verwerken, zonder er te veel tijd aan te hoeven besteden. Ik kan je belastingaangiftes verzorgen, zodat je zeker weet dat je aan al je fiscale verplichtingen hebt voldaan, zonder dat jij je hoeft te verdiepen in alle regels en kleine lettertjes. Dat geeft een rustig gevoel. Jaarrekeningen geven je een goed inzicht over hoe goed je bedrijf draait en of alle inspanningen zich geloond hebben. Ik geef je dan ook graag hulp bij het opstellen hiervan en hoe je deze vervolgens het beste kunt lezen.

Een accountantskantoor voor je hele administratie, maar ook voor interim opdrachten

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in accountancy bij bedrijven in vele branches met alle hun eigen administratieve systeem. Daarnaast verdiep ik mij in de mens achter de systemen, wat de drijfveren zijn, de wensen en behoeften. Deze blikverruiming heeft ervoor gezorgd dat ik mij kan inleven in alle mogelijke omstandigheden en mij hiervoor ten volle in kan zetten. Zo verzorg ik met evenveel enthousiasme de inkomstenbelastingaangifte voor particulieren als de volledige administratie voor bedrijven. Of verleen ik hulp bij het doorlichten van je bedrijf of administratie en geef een second opinion.

Vanuit mijn levensvisie hecht ik veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Daarom zoek ik mijn klanten graag in de omgeving van mijn administratiekantoor in Drunen, dat is dus de Langstraat en omgeving. Mijn klanten bevinden zich, buiten Drunen, voornamelijk in plaatsen als:

  • Elshout
  • Haarsteeg
  • Helvoirt
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Loon op Zan
  • Sprang Capelle
  • Vlijmen
  • Waalwijk
  • Tillburg

Zoek jij ook een accountantskantoor voor een betaalbare prijs, of wil je alleen tijdelijke begeleiding om je administratie op te zetten, neem dan gerust contact op. Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw administratie optimaal functioneert, zodat jij rust en balans vindt in je bedrijf en daarbuiten.