Boekhoudkantoor Natuurlijk Balans voor het beste advies bij zelf boekhouden voor ZZP en MKB

Je bent net begonnen een eigen bedrijf op te zetten en besteedt alle aandacht aan je klanten, want die zijn tenslotte koning. Maar dan moet je ook je eigen zaakjes nog goed regelen, zoals het opzetten van een boekhouding, waar je de facturen kunt maken en alle banktransacties en dergelijke bijhouden. Er moet tenslotte wel brood op de plank komen. Maar hoe pak je dat aan? Je kunt het natuurlijk uitbesteden, maar dat is vooral voor starters vaak niet betaalbaar. Zelf boekhouden is een mogelijkheid, maar waar haal je dan de kennis en kunde vandaan, om nog maar niet te spreken van de tijd die je er, naast je eigen werkzaamheden, in moet steken. Zit je met deze en andere vragen, loop dan eens binnen bij mijn boekhoudkantoor Natuurlijk Balans in Drunen. Ik geef je graag hulp en advies bij het inrichten van je boekhouding en alle zaken die er bij komen kijken.

Je boekhouding zo inrichten dat je ook tijd voor jezelf overhoudt

Je wilt natuurlijk niet al je kostbare vrije tijd aan je boekhouding besteden. Immers, naast gewerkt moet er ook geleefd worden. Zeker voor starters in de ondernemerswereld is het vaak moeilijk die balans te bewaren. Daar moet je bij het inrichten van je boekhouding dus zeker rekening mee houden. Moeilijk? Dat hoeft niet als je de juiste persoon in de arm neemt om je te helpen. Ik maak je graag wegwijs in boekhoudland, bijvoorbeeld het zoeken naar een geschikt E-boekhoudprogramma, waarin je zelf alles makkelijk en snel kunt verwerken. Samen stellen we een rekeningschema op waarmee we je boekhouding inrichten. Kennisoverdracht is een van mijn passies en ik maak mij graag misbaar. Dus overal waar het kan laat ik je zelf boekhouden, maar waar nodig stuur ik bij en geef uitleg over fouten. Zo houd je zelf het volledige overzicht over je mutaties en inzicht in je financiƫle situatie. Daarnaast zorg ik ervoor dat al je fiscale verplichtingen inzichtelijk zijn, zodat je weet dat je ook daaraan kunt voldoen. Dat geeft rust en zekerheid.

Zelf boekhouden met de zekerheid van een vangnet op de achtergrond

Mijn expertise en ervaring in accountancy combineer ik graag met een persoonlijke, menselijke benadering. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding, waarbij ik je liever zelf je fouten laat verbeteren dan dat ik het doe, zodat je zelf leert de valkuilen te ontdekken en vermijden. Ik leer dan ook graag mijn klanten eerst kennen via een persoonlijk gesprek. Ik zoek ze daarom het liefst dichtbij huis, in Drunen en andere plaatsen in de Langstraat en omgeving, zoals:

  • Elshout
  • Haarsteeg
  • Helvoirt
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Loon op Zan
  • Sprang Capelle
  • Vlijmen
  • Waalwijk
  • Tillburg

Wil jij ook het liefst zelf boekhouden, maar zoek je hulp bij het inrichten van je boekhouding en iemand die je advies geeft? Kom dan beslist eens langs bij Natuurlijk Balans, samen met jou zorg ik ervoor dat jouw boekhouding optimaal functioneert, zodat jij rust en balans vindt in je bedrijf en daarbuiten.