Wil je alleen je belastingaangifte uitbesteden, dan staat administratiekantoor Natuurlijk Balans voor je klaar

Iedereen moet op gezette tijden belastingaangifte doen. Voor particulieren is dit meestal alleen de inkomstenbelasting een keer per jaar. Bedrijven krijgen ook te maken met omzetbelasting, en eventueel vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Met name voor kleine ondernemers, zoals ZZP’ers en eigenaren van een eenmanszaak, kan de belastingaangifte van zowel inkomstenbelasting als omzetbelasting nogal wat hoofdbrekens veroorzaken. Voor de inkomstenbelasting kun je misschien gebruik maken van de startersaftrek, de MKB winstvrijstelling of andere regelingen. Het kan ook zijn dat de belastingdienst je (nog) niet als ondernemer aanmerkt en je dus het inkomstenbelastingformulier voor particulieren in moet vullen. De aangifte van omzetbelasting roept zo mogelijk nog meer vragen op: welke BTW moet je afdragen en welke mag je aftrekken, kun je korting krijgen en hoeveel en wanneer en hoe kom je daarvoor in aanmerking. Allemaal vragen en weetjes, die je als kleine ondernemer niet zomaar uit je mouw schudt. Je belastingaangifte uitbesteden, in ieder geval voor de eerste keer, is dan de verstandigste oplossing.

Voor een correcte belastingaangifte moet wel je boekhouding op orde zijn

Geen enkel boekhoud- of administratiekantoor kan aangifte voor je doen, als niet alles goed in je boekhouding geregistreerd staat. Als je zelf je boekhouding doet, is het dus zaak alles netjes en op tijd bij te werken. Heb je daar hulp bij nodig, dan sta ik je daarin graag bij. Met mijn expertise in accountancy en vaardigheden op het gebied van kennisoverdracht kunnen we samen je boekhouding zo inrichten dat je snel en gemakkelijk alles kunt verwerken. De belastingaangiftes kan ik dan voor je doen, maar ook daarbij geef ik je altijd tekst en uitleg in begrijpelijke taal, zodat je precies weet hoe de vork in de steel zit en het rustige gevoel krijgt dat je aan al je fiscale verplichtingen hebt voldaan. En wil je het daarna toch eens zelf proberen, dan juich ik dat alleen maar toe. Ik begrijp dat jij om je bedrijf te kunnen laten slagen zo min mogelijk wilt uitbesteden om alle kosten betaalbaar te houden. Ook dan kun je met eventuele vragen nog altijd bij mij terecht.

Je belastingaangifte uitbesteden aan Natuurlijk Balans maakt je wijzer

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een persoonlijke begeleiding, ook als het gaat om belastingaangiftes. Achter alle cijfers zitten mensen, en die zijn belangrijker voor mij dan uitsluitend bedrijfsresultaten. Ik zoek mijn klanten dan ook voornamelijk in mijn nabije omgeving, om de lijnen zo kort mogelijk te houden. Mijn administratiekantoor is gevestigd in Drunen, van daaruit ben ik makkelijk bereikbaar voor de gehele Langstraat en omgeving. Veel van mijn klanten komen uit plaatsen als:

  • Elshout
  • Haarsteeg
  • Helvoirt
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Loon op Zan
  • Sprang Capelle
  • Vlijmen
  • Waalwijk
  • Tillburg

Wil jij je belastingaangifte uitbesteden, maar ook weten hoe die precies in elkaar zit en het eventueel zelf te leren, al dan niet met enig advies en begeleiding, neem dan gerust contact op. Ik zorg ervoor dat jouw belastingaangiftes op tijd en correct worden gedaan en houdt je hiervan te allen tijde op de hoogte. Zo houd jij rust en balans in je leven.