Boekhoudkantoor Natuurlijk Balans in Drunen, brengt met persoonlijke begeleiding jouw boekhouding in balans

Iedereen die een eigen bedrijf begint krijgt ermee te maken, de boekhouding. Veel mensen beginnen tegenwoordig voor zichzelf als ZZP’er, maar realiseren zich niet dat ook hierbij de nodige administratiehandelingen om de hoek komen kijken. Na een lange werkdag moet er soms nog uren worden doorgewerkt om alles op een overzichtelijke manier te registreren. Dit geeft onrust en er blijft weinig tijd over voor de leuke dingen in het leven. Ben jij ook zo´n ZZP ondernemer, die even door de bomen het bos niet meer ziet, dan sta ik graag voor je klaar met een beetje hulp bij het opzetten van je boekhouding. Ik begrijp als geen ander dat vooral starters niet zitten te wachten op hoge extra kosten, daarom zoek ik samen met jou naar de best betaalbare oplossing, zoals het opzetten van een goed rekeningschema in een eenvoudig E-boekhoudprogramma. Met een beetje advies en begeleiding ben je dan zomaar ineens je eigen boekhouder!

Een kleinschalig boekhoudkantoor met aandacht voor de mens achter de ondernemer

Misschien ben je al een tijdje bezig met je onderneming en heb je intussen een mooi MKB bedrijf opgezet. De administratie en fiscale verplichtingen heb je uitbesteed aan een boekhoudkantoor en het lijkt allemaal goed te gaan. Toch knaagt er soms iets, omdat je vindt dat je maar weinig overzicht hebt in wat al je inspanningen opleveren. Kortom, je mist een stukje persoonlijke begeleiding die je een goed inzicht kunnen geven in hoe de zaken er precies voorstaan. Juist hiervoor ben je dan bij Natuurlijk Balans aan het juiste adres. Kennisoverdracht is een van mijn sterke punten; ik kan je bedrijf en boekhouding doorlichten, je precies uitleggen hoe de zaken ervoor staan en advies geven of en hoe het beter kan. Dit kan ook op interim basis of eenmalig. Het gaat er mij om dat jij je er goed bij voelt en vertrouwen houdt in je onderneming. En het moet tenslotte ook betaalbaar blijven!

Boekhouder, belastingconsulent en adviseur in wet- en regelgeving verenigd in één persoon

Tijdens mijn werkzaamheden in de accountancy branche heb ik met vele en diverse administratieve systemen mogen werken en veel ervaring opgedaan omtrent boekhouding, belastingen en de wet- en regelgeving waar bedrijven mee te maken krijgen. Daarna heb ik mijzelf verdiept in de mens als geheel, inclusief mijzelf. Dankzij deze verdieping ben ik erin geslaagd de zakelijke en persoonlijke kanten van het leven in balans te brengen en kan ik deze vaardigheid op anderen overbrengen, ook op jou. Bij al mijn accountancy werkzaamheden houd ik altijd rekening met de persoon achter de cijfers, of het nu gaat om het opstellen van een jaarrekening, het doen van belastingaangifte voor MKB of ZZP ondernemers of het invullen van de inkomstenbelastingaangifte voor particulieren.

Juist vanwege deze persoonlijke benadering, vind ik wederzijds vertrouwen belangrijk en maak ik altijd graag eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Daarom zoek ik mijn klanten graag in de omgeving van mijn boekhoudkantoor in Drunen, dat is dus de Langstraat en omgeving. Mijn klanten bevinden zich, buiten Drunen, voornamelijk in plaatsen als:

  • Elshout
  • Haarsteeg
  • Helvoirt
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Loon op Zan
  • Sprang Capelle
  • Vlijmen
  • Waalwijk
  • Tillburg

Stel jij een persoonlijke benadering op prijs en zoek je een boekhoudkantoor voor een betaalbare prijs, neem dan gerust contact op. Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw boekhouding optimaal functioneert, zodat jij rust en balans vindt in je bedrijf en je persoonlijke leven.