Administratiekantoor Natuurlijk Balans biedt hulp bij online boekhouden voor MKB en ZZP

Als je een bedrijf begint moeten er allerlei financiële handelingen worden verricht. De facturen die je maakt en de banktransacties die je doet, maar ook de facturen die je krijgt voor de materialen en diensten die je inkoopt, moeten overzichtelijk worden verwerkt in je boekhouding. In het begin kan het, zolang het nog erg kleinschalig is, nog wel bijgehouden worden in een goed spreadsheetprogramma. Echter zodra de zaken goed gaan lopen en je bedrijf zich iets uitbreidt, zal dit niet meer voldoende zijn om alle mutaties te kunnen verwerken. Is het uitbesteden van je boekhouding geen betaalbare oplossing, dan kun je E-boekhouden overwegen. Maar hoe doe je dat, en hoe vind je het programma dat het best aansluit bij jouw wensen en behoeften? Ik kan je met mijn expertise en ervaring als accountant hulp bieden bij online boekhouden, vanaf het vinden van het meest geschikte programma tot en met de begeleiding bij het opzetten van je eigen boekhouding. Samen stellen we het rekeningschema op en richten de hele boekhouding zo in dat je meteen aan de slag kunt. Je zult zien dat E-boekhouden niet moeilijk hoeft te zijn en je het meeste zelf kunt doen.

Een accountantskantoor dat hulp biedt bij online boekhouden, en meer

Door de jaren heen heb ik voor vele bedrijven in diverse branches de administratie verzorgd, en heb daarbij ervaring opgedaan met uiteenlopende administratieve systemen. Dankzij deze ervaring kan ik snel beoordelen welke programma´s voor E-boekhouden geschikt zijn voor welke bedrijfsadministraties. Maar ik heb mij ook mijn blikveld verruimd naar de mens achter het bedrijf, wat hun drijfveren zijn, de wensen en behoeften. En dit blijkt een minstens zo belangrijke factor bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om online boekhouden. Mocht je hulp zoeken bij het opzetten van je online boekhouding, dan wil ik graag in een persoonlijk gesprek nader kennis met je maken, zodat we samen kunnen bepalen wat het beste werkt voor jou. Is je E-boekhouding eenmaal goed opgezet, dan bespaar je tijd en geld, ook als het gaat om de belastingaangiftes en jaarrekeningen, die je ieder jaar een goed inzicht geven in de financiële situatie van je bedrijf.

Online boekhouden vanuit je eigen huis of kantoor, met de zekerheid van hulp om de hoek

Vanuit mijn levensvisie hecht ik veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Ik heb daarom mijn klanten graag om de hoek zitten, zodat ik daar waar nodig direct hulp kan bieden. Vanuit mijn standplaats in Drunen, kan ik snel en goed de hele Langstraat en omgeving bedienen. Om maar een paar plaatsen te noemen:

  • Elshout
  • Haarsteeg
  • Helvoirt
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Loon op Zan
  • Sprang Capelle
  • Vlijmen
  • Waalwijk
  • Tillburg

Wil jij ook je administratie betaalbaar maar wel solide houden door zelf te gaan E-boekhouden, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben je bij mij precies aan het juiste adres. Ik begeleid je bij het opzetten van je administratie, waarna je zelf snel aan de slag kunt. En indien nodig ben ik altijd dichtbij als je eens vast komt te zitten en snel hulp nodig hebt. Zo kun jij rust en balans vinden in je bedrijf en je dagelijks leven.