Natuurlijk Balans Online leeromgeving

Bouwen aan het fundament van je onderneming voor een gezond bedrijf en groei. Dat brengen de ruim 60 video's van deze online academy


Voor wie is deze online leeromgeving?

Ben jij ondernemer of ben je voornemens om als ondernemer te starten? Dan is dit jouw kans om er een gezond bedrijf van te maken. Als ondernemer ben je goed in je vak. Je hebt een geweldig product of dienst en doet wat je leuk vind. Maar vaak blijkt het ondernemen toch iets minder simpel dan gedacht. Je hebt er geen kaas van gegeten en wordt soms overweldigd. Het ontbreekt je aan goed advies en kennis en dat kan je onzeker maken. Zo van: doe ik het wel goed? Of: waar moet ik rekening mee houden? Jij hebt een goede basis nodig om je onderneming te kunnen bouwen. En juist dat brengt deze online leeromgeving jou: kennis en advies om op een gezonde wijze aan je onderneming te bouwen! En jij zult de rust en het vertrouwen krijgen in jezelf als ondernemer en in je onderneming.


Het programma

De online leeromgeving bestaat in totaal uit zo’n 60 lessen verdeeld in 7 modules: De basis, Boekhouden, Cijfers en Jaarwerk, Belastingen, de Ondernemer, Gezonde financiën en Groei. Er worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Het zijn korte, krachtige en praktische video’s in Jip en Janneke taal. Je kunt direct aan de slag met hetgeen je geleerd hebt! Onderwerpen variëren van verzekeringen tot verantwoordelijkheid tot begrotingen. Alles komt langs. En mis je echt nog iets? Dan kun je het mij altijd laten weten! Dan maak ik er gewoon nog een video van. 

 Ben jij de ondernemer die op een gezonden wijze wil bouwen aan en groeien met je onderneming? Start dan nu!