Klaar voor GROEI


In 5 maanden bouw jij een stevig fundament voor je onderneming! In deze economische "zware" tijden mag jij uit de toon vallen. En dus mag 2023 voor jou een ander jaar worden. Het is mijn verlangen dat jij door kennis, inzicht en wijsheid een betere ondernemer wordt en daarmee een onderneming krijgt die klaar is voor groei!

Voor wie:

Jij bent ondernemer of bent voornemens om een eigen zaak te beginnen. Dat lijkt een simpel genoeg toch? 

Je hebt een geweldig product of dienst waarmee je andere mensen echt kunt helpen. Je steekt met liefde je hart en ziel in je onderneming.

 

Toch blijkt dat ondernemen niet altijd eenvoudig is of duidelijk. Er komt zo veel bij kijken. Bovendien ben je nu wellicht afhankelijk van je boekhouder of totaal niet op de hoogte van je resultaat en dat voelt niet fijn. Ook kan bijvoorbeeld de administratie voelen als een verplichting, terwijl het een kans is.

 

Nee, dit kan anders. Houd jij van aanpakken en besef jij dat kennis daarbij belangrijk is? Dan is het nu de tijd om aan de slag te gaan. In 5 maanden tijd ga jij een stevig fundament voor je onderneming bouwen zodat jij klaar bent voor groei.


Hoe ziet dit er praktisch uit?

  1. Online leeromgeving: Jij gaat de online leeromgeving volgen. (Bij voorkeur de uitgebreide versie zodat je echt de diepte in kunt gaan en je anders sommige lessen niet zal kunnen volgen.)
  2. Maandelijks is er een Q+A Zoom bijeenkomst waarin je jouw vragen kunt stellen. (En wie weet volgt er uit jouw vraag nog een nieuwe les!)
  3. Maandelijks is er een aanvullende les via Zoom waarbij speciale onderwerpen aan bod komen! 
  4. Je kan 2x een 1-op-1 gesprek aanvragen van 0,5-1 uur.
  5. Maandelijks krijg je een advies over welke modules je het beste kunt bekijken in die maand (de aanvullende les zal hierbij aansluiten).

    .

Hoe doe je mee?

Heel simpel: je doet mee op onze online leeromgeving en maakt de keuze uit één van de twee abonnementen die we aanbieden. Klik op de knop hieronder voor meer informatie en om je aan te melden. Oh ja, en al dat extra's? Dat is GRATIS!