Referenties

Dat verdient een bloemetje!

 

Heb je ervaring met mij als persoon of met mij vanwege mijn administratieve dienstverlening?

Vind je het leuk om andere ondernemers te adviseren en wellicht te inspireren?

Ben je tevreden met mijn werk, mijn houding of instelling?

 

Dan zou ik het fijn vinden als je hieronder jouw ervaring achter laat.

 

Warme harte groet,

 

Willemijn van Wanrooij

Commentaren: 10
 • #10

  Annie Heesters - AnneNEI (dinsdag, 28 augustus 2018 19:56)

  Willemijn doet voor mij al een aantal jaren de boekhouding. Ik lever alles zo goed en overzichtelijk mogelijk aan en ben dan ook zeer tevreden over haar werk. Willemijn heeft zelfs fouten van een eerdere boekhouder opgespoord en kunnen herstellen. Willemijn denkt met mij mee, geeft tips, is eerlijk, oprecht en communiceert vanuit het hart. Bij Willemijn ben je in vertrouwde handen.

 • #9

  Dennis van Scheijndel (eigenaar Bekookt) (dinsdag, 17 juli 2018 20:16)

  Ik ben als ondernemer van een klein bedrijf erg blij met de verdiensten van Natuurlijk Balans (Willemijn). Ze denkt echt mee en geeft goede logische adviezen om het boekhouden overzichtelijker en makkelijker te maken. Door haar heb ik geen hekel aan boekhouden maar geeft het juist rust.

 • #8

  VHHolding BV, DiOr BV Gruuner BV , Tineke Wouters (woensdag, 11 juli 2018 12:11)

  Mijn man Rob schreef het al en als ik de mening van anderen lees word mijn eigen gevoel en ervaring bij de wijze waarop Willemijn werkt, adviseert en begeleidt zeer bevestigd! Zeer deskundig, to the point en tegelijkertijd zo vanuit het Hart.
  Je zult je thuis voelen!

 • #7

  Holding MAC Meijs BV (zaterdag, 07 juli 2018 17:26)

  Met Willemijn kun je afspraken maken die nagekomen worden!
  Heb al heel wat jaartjes ervaring en denkt goed met je mee.
  Met het e-boekhouden gaat het efficient en dat zoekt een ondernemer.

  Ik kan Willemijn zonder meer aanbevelen!

 • #6

  Superdoughhook.com / Jan de Jong (vrijdag, 06 juli 2018 18:14)

  Na een drama met mijn vorige boekhouder die er een potje van maakte ben ik met Willemijn zeer tevreden. Zij ontzorgd mij en geef mij adviezen gevraagd en ongevraagd hoe ik het zakelijk beter kan doen en waar ik in de fout gaat. Dat recht toe rechtaan spreekt mij erg aan.De boekhouding ziet er perfect verzorgd uit. En alles klopt zoals het ook hoort. Echt een aanbeveling als je een goed en betrouwbare boekhouder zoekt.

 • #5

  Gruuner BV / Rob van Hove (donderdag, 05 juli 2018 17:21)

  Prima ervaring, met Willemijn. Ze is 'to the point, open, direct, en toch ook heel warm'. De resultaten van haar werk kan ik omschrijven als: ' ik wordt op het gebied van de administratie en de communicatie met de fiscus, ontzorgd.
  De accountancy van het bedrijf bij Willemijn onderbrengen was van de beste besluiten die ik heb genomen bij de start van het bedrijf.

 • #4

  Saboro Beheer BV (donderdag, 05 juli 2018 16:16)

  Willemijn verzorgt al vele jaren onze volledige administratie, aangiftes en alles wat daarbij hoort en dit tot onze grote tevredenheid.
  Stipt, betrouwbaar en eerlijk.

  Wij kunnen haar ten sterkste aanbevelen.

  Directie Saboro Beheer BV

 • #3

  Carolina van Rooy (donderdag, 05 juli 2018 13:12)

  Mijn ervaring met Willemijn is dat ze haar afspraken nakomt en dat vind ik heel belangrijk. Ze ondersteund daar waar nodig en levert goed werk af. In het begin was het voor ons samen even zoeken naar het beste systeem. Nu we dit op de rit hebben loopt het soepel. Ze begrijpt wat ik nodig heb en ondersteund wanneer nodig. Ook fijn dat haar expertise breder ligt dan alleen financiën.

 • #2

  Gwen (dinsdag, 29 mei 2018 17:51)

  Sinds juli 2017 begeleidt Willemijn me bij mijn boekhouding en dit doet ze zorgvuldig, rustig, coachend en met haar hart! Precies wat bij mij past!

 • #1

  Lia Spaans (dinsdag, 29 mei 2018 15:48)

  Sinds begin dit jaar ben ik met mijn boekhouding overgestapt naar Willemijn van Natuurlijk Balans. Nou, dat had ik echt jaren eerder moeten doen!

  Willemijn heeft mijn boekhouding via e-Boekhouden zo inricht dat zoveel mogelijk geautomatiseerd is. Daardoor ben ik er veel minder tijd aan kwijt. Bovendien zijn mijn administratiekosten ook nog eens lager.

  Willemijn denkt met je mee, staat voor je klaar als je even vast zit, legt ingewikkelde boekhoudtechnische zaken eenvoudig uit en heeft de intentie om zichzelf zoveel mogelijk overbodig te maken.

  Kortom, ik ben zeer tevreden!